Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 31 augusti 2012

Tänkt omförflyttning gav beroende

Jag är beroende av att köpa spel. Jag trodde inte att jag var det men efter att hela spelskåpet är knökfullt och det ligger spel högt och lågt på L:s rum så kom jag på att jag nog är det. Jag ser för mitt inre hur familjen P skippar tv:n och börjar med spelkvällar. Inga spelkvällar utan spel. Jag roade mig även med att räkna spelen 31 stycken har vi och då är inte kortlekarna, tv/data/wii spelen eller spelbordet medräknade. Nu har vi massor med spel men ändå inga spelkvällar. I lek/tv/gästrummet har vi en garderob som har en massa hyllor. På hyllorna låg diverse pysselsaker i en stor låda. Det ligger även en korg med maskeradkläder och en massa tvspelsaker där. Jag som vill bli av med lite spel från L:s rum flyttade pysselsakerna till mitt syrum. Under pysselsakerna låg beskrivningen till en legoborg som heter Greve fladdermus. M fick den när han var liten. Det var alltid jag som fick bygga ihop alla hans legosaker när han var mindre så även borgen. Jag har roat mig med att sätta ihop den flera gånger. Nu fick jag för mig att göra det igen. L är hemma från skolan och är superförkyld både igår och idag så hon behövde roas lite. Så vi bestämde oss för att bygga legoborgen.
Alla delarna låg bland miljoner andra legodelar i legokistan. Att leta igenom miljoner små legobitar efter dom man ska ha det tar tid. Väldigt lång tid. 3 timmar höll jag och L på igår. L tröttnade så hon höll inte på i 3 timmar. På kvällen när jag gick ner med återvinning fick jag syn på legot igen och satt 1 timme igen när resten av familjen P sov.
Idag har jag fortsatt och blev nästan klar. Det fattas bitar (eller om jag inte bara hittar dom i legohavet). Så nya bitar är beställda för 45 kronor på legoshemsida. Tyvärr fattades den ena plattan med och hur den kan försvinna det vette katten. En sån platta fanns inte att beställa extra tyvärr. Tänk va kul det är att bygga lego. Jag är nästan besviken över att borgen är klar. Legobitar har vi massor beskrivningar finns att hämta gratis på legoshemsida så det är bara att börja bygga. =)

1 kommentar:

Mia sa...

Lego är även en bra sak att sälja vidare, man får ganska bra betalt för dessa små plastbitar. Om du skulle tröttna så att säga. :)