Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 4 augusti 2012

S Avskeds/förtidigafödelsedagskalas avklarat

S 10 månaders resa till USA närmar sig med stormsteg. =( När hon fyller år i oktober är hon där så vi firade hennes födelsedag idag ihop med avskedskalas.
Eftersom det var födelsedagskalas (även om det var 1,5 månad för tidigt) så fick S presenter. Mest pengar men det kommer hon att behöva overthere. Annars var det bara saker hon behöver på resan. Av mamma och pappa fick hon en jättestor rosa resväska. =) Av oss fick hon en liten väska att ha handbagaget i (inte med på bilden), ett lås att sätta på väskan, ett reseset med nackkudde, öronproppar och sovmask, ett reseset med fläckborttagare, spritservetter och toasitsöverdrag (S gillar inte offentliga toaletter) och stödstrumpor. Av M fick hon 1000 kronor växlade till dollar.
Av L fick hon en teckning som det stod "Hejdå S vi ses om ett år jag kommer att sakna dig mer än någon i hela världen. Hälsning L".
Vi hade köpt 4 kilo salladskyckling som vi grillade på våran stekhäll. Jättegott och jätteenkelt. =)
Till det serverades grönsaker, pitabröd, dressing och potatissallad. Strålande sol gjorde att dom flesta satt ute. Vi hade dukat två bord. Det vanliga bordet på altanen och ett bord mitt på gräsmattan. Gruppen som brukar stå i förtältet i husvagnen.
Till efterrätt drack vi kaffe och åt tårta. Amerikansk dekorerad.
Svampen jag fick i bytet igår är stekt och fryst i småpåsar. Nu har vi 10 påsar frysta kantareller och en stoooor burk torkade kantareller. Vi är nu självförsörjande på svamp. =)
S ville ha marängsviss innan hon åkte. Så jag överraskade henne med det som mys ikväll. =)

Inga kommentarer: