Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 31 juli 2012

Shopparens mecka och spindelhusdjur

Jag fortsätter att rensa treorna och har idag gjort dom 3 förråden, mitt syrum och garaget. Eller garaget och garaget.
Maken säger att jag inte får rensa garaget och hobbyrummet. Att det är hans rum. Men maken säger också att vi har alldeles för mycket grejer så jag kollar läget i rummen. =) Sen har maken och jag kommit överens om lite saker i garaget som ska bort och det var dom som jag ville ta kort på för att lägga ut på bytarsidan. Men sakerna var för långt in i garaget så det gick inte utan makens hjälp. =( Mycket flera saker är utlagda idag. Hon som skulle komma imorgon och hämta massor med saker kommer nästa vecka. Jag som har sakerna liggandes på bordet i vardagsrummet och ville helst bli av med dom innan S avskeds/förtidigafödelsedagsfest på lördag. Hon ska ha dom gamla vinbären med så dom vill jag också bli av med så fort som möjligt så jag får plats med dom nya bären. 4 nya liter krubär är plockade idag. Mitt i garaget var det ett stort spindelnät med en stor spindel i. Maken blev helt fascinerad och gogglade den. Det var en korsspindel, en hona.
Hallonen som S plockade igår har jag kokat saft på idag. En flaska blev det. På resterna gjorde S en hallonpaj. =)
Vi har också varit till Ica på den vanliga månadshandlingen. 3116 kronor har maten gått på i juli. Där fick L en gratis korv med bröd för hon är med i barnklubben. Efter Ica åkte vi till det stora köpcentret på andra sidan stora staden och stadens Ikea. Jag hittade några oöppande lågenergilampor som vi inte använt fast vi haft dom for ever. Dom är alldeles för stora. Jag ville kolla om det var samma förpackning nu så jag kunde lämna tillbaka dom när M och jag ska till den stora stadens köpcenters systembolag imorgon. Jag skulle då köpa fler konserveringsburkar till äppelmos och annat för pengarna. Det kändes som om hela stora stadens alla människor var på Ikea idag. Har folk inget annat att göra än att handla på sin semester? Det pratades massor av olika språk och barn skrek i högan sky. Förpackningen var ändrad så lamporna är utlagda på bytarsidan. Men jag köpte 4 nya burkar i alla fall. Dom hade dessutom börjat med konserveringsflaskor så det köpte jag 3 stycken.

Inga kommentarer: