Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 15 augusti 2012

Veckans in:ut

Maken är fortfarande arg på mig. Jag ska börja jobba ikväll igen efter min 5 veckor långa semester/vab och det känns sådär. Alla inloggningar är säkert borta. Det är nu i höst vi ska börja på det nya datasystemet. Jag vet inte vem jag jobbar med. Inga besök. Ingenting. Det ihop med att axeln fortfarande värker så jag knappt kan klä på mig vissa dagar. Magen krånglar eftersom det är bråk och S är over there. Hur som.
Veckans in: hemmabiosystem för att fira makens och min bröllopsdag i september. En klänning och två par skor jag fick av min farbrors kompis. (L tog ena paret men hennes saker räknar jag med). Två skärbrädor i trä.
In: 6 saker.
Veckans ut: 5 små sminkprover kastade. 3 myggsalver gav jag maken och han la dom i fiskelådan. Bytt bort: Platsgruppen till husvagnen.
Ut: 9 saker.
Skillnad: - 3 saker.
Jag väntar fortfarande på att min fb kompis ska komma och hämta kassarna med loppisgrejer som jag plockat ihop åt henne. Sålänge dom är kvar i huset kan jag inte räkna dom som ut.

Inga kommentarer: