Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 26 augusti 2012

Räkningar, motorhaveri och pappersspar

Räkningarna för augusti är skrivna. Ingen rolig siffra direkt. =( 28.800 går räkningarna på. Så mycket får vi inte ens i lön. =( Tur att vi har en hel del pengar sparade. Dom var tänkta att gå till annat men men. Får väl börja söka extrajobben snart. Jag är inne i min jobbigaste jobbperiod just nu. 4 kvällar/vecka. Så jag försöker dra på extrajobbet. Jag hoppas ju att jag får gå bredvid nästan dagen efter jag ringt så därför drar jag på det. Sen ska som sagt var kursen i palliativ vård börja och datakursen via jobbet är också nu i september med två fulla heldagar. Jag jobbar den ena men ska be om att få ledigt då med. Så om jag får lön för alla tre dagarna så blir det lite extrapengar i oktober sen. =)
Bilen har låtit konstigt länge. Häromdagen lät den som om den skulle ramla sönder så efter det får vi inte köra bilen. den ska in på service nästa vecka. En service som är bokad sedan vi hörde första skramlet innan Öland. Det var den första tiden dom hade. Nu hoppas vi att det inte kostar allt för mycket för gör det det får vi skrota bilen för då lönar det sig inte att laga den. fast den var så dyr att köpa. Värdeminskning kallas det. Husvagnen är också sönder. Något under som jag inte kommer ihåg vad det hette. Maken och hans kompis ska försöka svetsa ihop det själva för att vi ska komma billigare undan.
L har bytt lärare nu när hon började trean. Dom slogs ihop med den andra tvåan som också fick ny lärare. Den nya läraren vill skicka ut veckobreven via mail för att spara på papper. Det gillar vi. =)

Inga kommentarer: