Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 19 november 2009

Gratis gillar jag

Igår när jag kollade in Expressen.se innan jag skulle åka och jobba fick man svara på vad man läste först på hemsidan. Alla som svarade mellan ett visst klockslag fick en gratis trisslott. Som tur var var det mellan det klockslaget så jag svarade och fick en triss. Jag har redan ett spelkonto eftersom jag fick Buzza svenska spel en gång. Man skrapade nämligen lotten direkt i datorn via svenska spel. Jag vann 25 kronor!!! Så jag valda att köpa en ny lott, men den vann jag inget på. Jag älskar att skrapa lotter. Det där får man akta sig för för det var lika kul att skrapa som riktiga lotter, kan lätt bli ett beroende.
Min insändare kom i tidningen igår. När jag jobbade pratade vi om vaccineringen och en av dom andra sköterskorna sa att det hade varit en så bra insändare i tidningen om det. Då kunde jag inte hålla mig utan erkände att det var jag som skrivit den. Kul! Från och med idag har dom infört särskilda barnköer. Bättre men inte bra. Jag tycker i alla fall att barnen ska vaccineras på sina skolor i sina vanliga miljöer. Jag tycker det är skitdåligt skött av landstinget och kommunen.
Tänk om det händer någon riktig kris och dom inte ens klarar av en sån här liten grej. Då kommer hela våran kommun att gå under.
Även Jultidningsförlaget har ändrat sig. Nu får jag skicka tillbaka boken till dom.
På Fuji direkt får man en gratis fotobok. Det är bara en/hushåll men jag beställde en i mammas namn också. Jag gjorde en till min morfar men saker som hänt i år. Födelsedagar och sånt. Som han ska få i julklapp. Sen gjorde jag en till min farbror från när han och S var på Kreta. Han ska få sin i julklapp med. 2 julklappar värda 250 kronor/styck gratis - sånt gillar jag. Vill fler göra fotoböcker tryck här. När jag svarade på en undersökning på Gratisbio blev jag medlem i en sida som heter freesweetsite. När man svarar på undersökningar får man poäng som man kan byta mot godis när man har 1000 poäng. Jag fick ihop det och valde från bilderna. Det såg ut som om man skulle få 4 - 5 kolor och så vidare.

Det fick man inte, det var 1. Men det var i alla fall gratis. Jag har tagit upp Amaryllisarna som jag haft i källaren sen i julas.Jag har en sidenjulstjärna. Sen ska jag köpa en hyacint och ha på köksbordet. Behövs det fler julblommor ska jag göra naturgrupper som jag gjorde förra året. I år ska jag gå ut innan snön kommer så jag får lite mossa med.

Från och med idag går L på fritids. Det blev beviljat. Hon ska vara på fritids måndag - fredag 12.30 - 14.30. Snyft!

1 kommentar:

Ellen sa...

Kul att du gillar gratis, har en sida som handlar bara om detta. Synd att kampanjen med fotoböckerna var slut, ser att det är ett gammalt inlägg iof.