Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 7 november 2009

Mer spökfestande (obs mycket bilder)

Loppiset gav 128 kronor efter att scouterna tagit sina 20 %. Inte illa för ett par minuters jobb. Då fick vi med oss en halv kasse tillbaka som inte hade blivit sålda. Några grejer behöll kyrkan till barnverksamheten. En bok blev stulen mitt framför ögonen på mig. Jag blev så paff att jag inte fick fram ett ljud. Det var en av dom finaste böckerna som vi ville ha 40 kronor för. Imorgon är det fars dag så jag har ägnat en del av dagen åt paketinslagning och köks pyssel. Pappa fick kuponger på brända mandlar i julklapp och svärfar kuponger på bröd. Novembers ranson ska dom få imorgon. Vi har även hunnit med en tur till en bonde och köpt 20 kilo potatis. Även månadshandlingen på Coop är avklarad. S skulle ha sin spökfest idag. 9 utklädda tjejer. Dom flesta hade nappat på temat spökfest och var lik och annat kusligt, två var brud och brudgum. S var domare med sår och blåtiror. Jag vet inte vad som hänt mellan S och M dom är hur snälla som helst mot varandra. M lånade till och med ut sin domardräkt till S. Bordet gick såklart i svart och orange.
Till mat serverades svart spaghetti.Färdig färgad av bläckfiskbläck. Dom smakade gott men inte 30 gånger godare än vanlig spaghetti. Dom var 30 gånger dyrare än vanlig spaghetti. Korvfingrar. Till dricka var det insektsbål.Efter maten var det skattjakt. Dom berömda benen från förra året fick spela en roll i år igen. Sen blev det skräckfilm och mys. Popcorn och rester från L:s kalas, ögonmuffins, fladdermus- ben- och spindelpepparkakor och marsmallowhuvuden.

Inga kommentarer: