Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 18 november 2009

Canal digital, nej tack.

När man svarar på undersökningar på gratisbio försöker olika företag sälja saker till dej, det är bara att kryssa i nej tack. Men på vissa förtäckta frågor så får man till exempel svara på vem man har som tv leverantör idag. Och vad man skulle välja av kanske 5 olika saker om man skulle byta leverantör. Billigare pris finns inte med så jag har kryssat i "lättare att få tv i alla rum". Vi betalar för tvillingabonnemang och har Telia i källaren för maken gillar att titta på Discovery. Igår kväll ringde en tjej från Canal digital som sa att jag svarat på en undersökning och ville ha lättare att få tv i alla rum. Det kunde jag ju inte förneka. Om jag valde Canal digital istället för Viasat skulle jag få en inspelningsbar digital hd box värd 3900 gratis. Jag skulle få det nya digitalhuvudet värt nästan 700 kronor gratis. Om maken böt ut huvudet från Viasat. Jag skulle få 62 kanaler för (julerbjudande just nu) 339 kronor/månad. Som hittat eller hur?
Nja jag måste diskutera med resten av familjen eftersom kanalerna blir ändrade.
Ja men vad tittar ni på för kanaler idag?
M gillar sportkanalerna.
Ja men vi har massor med sportkanaler som ingår.
Bla bla bla bla. Efter ungefär 20 minuter la hon på men skulle ringa tillbaka innan 21. Jag diskuterade igenom det hela med familjen. Kanal 6 fanns inte med och inga champion leage matcher. Men priset var ju billigare än vad vi betalar idag. Vi hade några frågor som vi ville ha svar på. Jag har svårt för att säga nej men det har inte maken så när hon ringde igen tog maken samtalet.
Hur fungerar det med ett kort och en box till 3 tv apparater?
Nej då måste ni ha två boxar till men dom kostar bara ungefär 500 styck. Sen måste ni betala för sändningen dit också.
Ja men då kostar det ju inte alls det bara 339 kronor/månad!!!!! Då blir det ju mycket dyrare än vad vi betalar idag!!!! Hur blir det med säsongskortet så man kan se allsvenska matcher?
Ja vi har rättighet på alla allsvenska matcher.
Nej, det har ni inte för en viss summa/år får vi se dom flesta allsvenska matcherna via Viasat.
Något så dumt hade försäljaren aldrig hört talas om. Det var minsann bara på Canal digital man kunde se allsvenskan. Att maken sa att vi visste har sett dom i 2 år nu det var bara lögn. Maken blev skitsur och nästan sa att hon kunde ta sitt abonnemang och sin kanal och stoppa upp där solen inte skiner.

1 kommentar:

Maria sa...

Hahaha, de ringde mig igår också, den här gången lyssnade jag lite på vad hon ville säga pga att vi har just pratat om viasats utbud och pris. Hon talade bara om allt som var gratis och frågande om jag inte skulle slå till. Jag sa att det kan inte enbart bara vara gratis, då går ju bolaget omkull och tycker en färsäljare ska gå ut med vad det kostar innan hon frågar om jag ska slå till. Hon svarade jo, men det är ju endast den lilla summan 399 kr. och då får du chansen att se alla fotbollsmatcher, där avbröt jag henne och talade om att för oss var inte 399 kr någon liten summa och särskilt inte inför jul och för det andra så umgås vi hellre med våra barn än att sitta ännu mera framför tv:n.
Hon svarade, jag förstår, men det är ju ett väldigt bra erbjudande, endast 399 kr....
Jag sa nej tack, hejdå och la på luren.
Ja vad ska man säga, dessa försäljare....ibland kan jag faktiskt tycka lite synd om dem. De vill så mycket och måste i vissa fall sälja en viss mängd för att få ut lön att de inte hör vad kunden säger.

Hoppas du mår bra

Kraam Maria