Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 25 mars 2016

Vinnaren av Förvara smart organisera ditt hem

Jag ligger fyra dagar efter i utlottningen. Jag glömde bort det och har haft häcken mer än full. Jag är på jobbet mellan 7.00 - 16.00 varje vardag. Jag ska börja jobba skift om en vecka igen. Efter jobbet ska pm:et skrivas om för 3:e gången. Hemmet ska skötas om. Distanskursen i frivillig enkelhet ska ordnas. Ett än så länge hemligt projekt är på gång. Jag har fyllt år. Jag rensar och rensar. Vi håller på och renoverar så smått. En takfirma har varit här och tittat på taket som ska lagas, tvättas och målas innan solpanelerna ska på. Som tur var var inga pannor sönder så det blir bara tvättning och målning.
Det var 6 stycken som ville vara med och vinna boken. Massor med både spar och renstips blev det. Jag skrev 1 - 6 på lappar och L fick dra en lapp. Vinnaren blev ...... nummer 6. Grattis Therese. Kommentera med din adress (jag publicerar den såklart inte) så skickar jag boken.

Inga kommentarer: