Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 30 mars 2016

Veckans sparade pengar

1 Maken gjorde en extrahandling av lite påskmat (vi bjöd på påskbord/kalas eftersom jag fyllt år) och passade då på att gratishandla lite. Pålägg (vann), 5 kilo potatis (Icas gratisvara den här veckan) och lasagnette (fick av Findus).

2 Planterade två skott av porslinsblomman innan vi slängde den på komposten.

3 Alfalfa groddarna var helt slut och inget inplanerat besök för shopping gjorde att nya frön beställdes. Jag anmälde mig till nyhetsbrevet och fick 10 % rabatt.

4 Jag gjorde köpet via Refunder och fick tillbaka 7,5% av köpet till.

5 Golvet i omklädningsrummet är borttaget. Meningen var att ett nytt golv skulle inhandlas. Mattan under blev dock som ny efter en rejäl rengöring så inget nytt golv behöver köpas.

6 Slangen på dammsugaren gick sönder så maken har lagat den.

7 Använde tygservetter på påskbordet.

8 Beställde en sak till mamma. Jämförde priser och hittade en som var 10 kronor billigare/styck. Köpte en till mig med.

9 Gjorde köpet via Refunder och fick tillbaka 5 %.

10 Har bokat sommarsemestern. Den ena av flera. Bokade Scandic med rabattkod ICA och fick 20 % rabatt på rummet.

11 Lagat Popcorns ena leksak som hade gått sönder.

12 Tvättade dom gula tygservetterna när jag städade bort påsken och tvättade den gula köksduken. För att spara el och vatten.

Inga kommentarer: