torsdag 17 mars 2016

Ny prioriteringslista igen

Första veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen var att skriva en prioriteringslista på saker man vill ändra/ förbättra i sitt hem. Jag skrev en då som jag uppdaterade några veckor senare. Nästa alla saker hade då redan blivit gjorda. Här kommer en ny uppdatering igen. Jag har plockat bort sakerna jag redan gjort. Vill ni läsa dom så gå in på etiketten som heter prioriteringslista så ligger alla listorna där. Det har tillkommit nya saker på den nya listan. .
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
* Rejäl rensning av mina kläder.
* Rejäl rensning av makens kläder.
* Minska ner sakerna i förråd nummer ett och två. Förråd nummer tre (pannrummet) räknar jag som förråd fast det inte är det. Där förvarar vi återvinningen, L:s växa i kläder, spån och hö till Skutt, krukor, tomma flaskor och tomma burkar, presentpapper och djursaker (Popcorns dammsugarfön och Skutts resebur). Så det "förrådet" går inte att minska ner. Sakerna som är där ligger bra där så inte vill vi flytta dom heller.
* Rensa igenom hela kontoret.
* Köket är genomrensat men ska renoveras.
* Toaletten finns det inte så mycket att rensa på men den ska renoveras.
* Mitt syrum ska tas bort helt för att någon gång i framtiden bli en tredje toalett. Vi har ingen toa alls i källaren. Inredd källare - S rum och duschen är här bland annat.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...