Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 1 december 2012

Storkok, slagsmål och försäljning

L och M tyckte att Snöflinga och Pumba skulle få träffas. Ingen bra idé visade det sig. Dom började slåss hej vilt. M som försökte skilja dom åt blev biten (det gick inte hål). När M skulle ta Pumba var han fortfarande arg och bet M igen.
Annons i den lokala tidningen idag igen. Om vi kunde sälja 4 ribbstolar förra veckan kunde vi sälja 6 spisar idag. Den första ringde 10 i 7 imorse. Vi funderade på om vi skulle spara sakerna till barnbarn i framtiden men kom fram till att vi inte skulle det. Av två anledningar. För det första om vi sparar allt har vi inget att köpa till barnbarnen i present och julklapp. I och för sig kan man ju ha sakerna i förrådet och sen plocka fram dom och ge som present/julklapp. Men då kommer argument nummer två. Sakerna utvecklas hela tiden för att man ska köpa dom nya sakerna. Som miniköket som vi sålde idag. Nu för tiden är det ingen plast diskbänk på dom utan en rostfri. Kranen är ingen pump utan en riktig kran. När barnbarnen kommer och vill ha ett minikök så finns det säkert någon som säljer ett begagnat av nyare eller kanske äldre modell. Dockskåpet däremot har ingen ringt på men där har jag en som ska komma via Facebook någon gång imorgon. Om han inte kommer så är det en annan som vill ha det. Samma argument för försäljning angående dockskåpet. Nu har dom inbyggd balkong till exempel. L har lekt med dockskåpet max 5 gånger sen hon fick det.
Lunchen idag blev ärtsoppa. Som alltid när jag gör mat som tar lång tid att laga gör jag dubbel eller tredubbel sats. Tredubbel blev det idag. =)

Inga kommentarer: