fredag 9 mars 2012

Min lilla stora tjej och önskelista

Jag mår fortfarande inget vidare. Jag hostar inte hela nätterna längre men hostar nästan hela dagarna. Har tungt att andas fortfarande och så fort jag rör mig blir jag helt slut. Lämningen och hämtningen av L har skett med bilen hela denna vecka. Idag skulle maken ha bilen men mamma ställde upp och gick med L till skolan. Puss mamma. L ville gå hem från skolan själv. Det var första gången hon skulle gå själv och jag var rejält nervös innan. Hon fick flera förhållningsorder. 10 minuter efter att dom slutade kom hon hem. Hon måste nästan ha sprungit hem, gullungen. Hon klarade det och hon var jättestolt. =) Maken har varit på ett byte efter jobbet det var därför han behövde ha bilen. Jag hade en kasse utrensade leksaker efter Loch en stor mjukispanter. Pantern köpte vi på Erikshjälpen för under hundralappen. L ville ha den men sen har hon blivit rädd för den och vill inte ha den kvar.
Jag fick två par skor. Flipflops till S eller mig och gympaskor till mig eller S.









Om ungefär 1,5 vecka fyller jag år. Jämt säger dom som vet. Alla undrar vad jag önskar mig men jag önskar mig inget. Jag vill ju ha solvärme på taket och en pelletspanna istället för elpannan i pannrummet. Sen vill jag byta källardörr som drar in. Men det är ju inget direkt man kan önska sig. Saker har jag så jag klarar mig. När L fyllde hörde jag folk tissla och tassla om vad jag ville ha. Jag hörde maken säga något om bara det är eko så. =) * Pengar. Då kan jag få ihop till dörren eller hela ena JAKlånet. =)* En matkorg. Helst inte med ost och kex. =( Osten och kexen på jul räckte väääldigt länge. Helst med ekologiskt kaffe och kanske en brödkasse från bageriet. =)
* En emaljgryta. Behöver helst vara på över 3 liter till grytor. Behöver inte vara mönstret på bilden. Gärna en begagnad om det finns annars finns det en ny att köpa här.
* Ett engångskaffefilter. OBS måste vara med hålet som är på bilden. Dom andra fungerar inte i våran kaffebryggare. Prata med maken först, jag har gett det förslaget till honom och häromdagen fick han hem ett paket som han vägrade tala om vad det innehöll. Han sa att det var en present till L men L fick ingen present av honom. Annars finns dom att köpa här. * Komposterbara tandborstar. Finns att köpa här.
* Ved. Fast det vet jag redan att jag får. Puss mamma.
* Sen vill jag nog ha en prenumeration på Livet på landet. Jag sa upp den häromdagen men fick ett nytt nummer idag. Nog för att jag blir hagalen av alla annonser och tips på kläder och annat men jag gillar tidningen ändå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Din sjuka låter som när jag hade lunginflammation.....ta hand om dig, kram!
Margit

PJAK sa...

Får du ingen emaljgryta, kan du hojta till. Jag är nästan hundra på att det ligger en hög (iaf 3st) nerpackade i en kartong. Och jag skickar dem mer än gärna till dig!

Ida H sa...

Vad är det för sida du brukar prata om där man kan byta saker med varandra?

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...