söndag 25 mars 2012

Bra kalas med nästan inga sakpresenter =)

Mitt släktkalas var idag. S stod för tårtorna och maken stod för städningen. Jag var förbjuden att göra något. =) Sen kunde jag inte låta bli att komma med goda råd så jag fick skäll. Mamma vet bäst. ;)
Istället för kakor bjöd vi på Tuben en form av smörgåsbakelser som blir väldigt goda. =) Receptbloggen är nedlagd (inte jag dom som hade den la ner alla bloggar där) så den som vill ha recept hojtar till så lägger jag in dom här.Sen blev det kaffe och tårta. Den vanliga fyllningen förutom att S hade lagt i en överaskning. Nonstop. =)
Presenterna var en silversked från morfar. 4 olika blommor. Vasen fick jag också. =)1000 kronor och en matkorg av mamma och pappa. 1 kubik ved och 1 emaljgryta som kommer en annan dag. =)2 paket ekologiskt kaffe och ett engångskaffefilter av svärmor och svärfar. =) En smörask av mamma och pappa. 1 burk med godis av min farbror. =)
>Igår kväll invigde vi fritösen som jag fick av M när jag fyllde. S och hennes kompis stod för matlagningen. =)Det blev hemgjorda MacDonalds pommes frites med hemgjord hamburgare. Vi kallar dom MacDonalds pommes frites eftersom vi friterar dom och dom smakar i klass med MacDonalds. Eller egentligen smakar dom mycket bättre. =)
Till lunch idag blev det våfflor med sylt och grädde. Det är ju våffeldagen. =) L säger att hennes hund är sjuk. För att hon inte ska klia sig så har hon fått en tratt på huvudet. Tratten är den före detta kronan som är en före detta packning i den lilla mixern dom jag fick gratis.

1 kommentar:

Evelina sa...

Jag vill faktiskt gärna ha ett recept som jag sparade som favorit på Maria Nova men aldrig skrev av och det är en tårtfyllning du brukar göra på godis. Är det bilar eller polly eller något sådant? Jag undrar också om du använder en sådan fyllning på två lager i en tårta eller om du tar ett lager och så något annat och i så fall vad?

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...