fredag 23 mars 2012

Bröd-present =)

Jag fyllde som skrivet var år häromdagen. Jag blev firad av familjen men orkade inte ha mitt släktkalas så det har vi skjutit på till på söndag. Min älskade mamma som läser min blogg bor numera nästan granne med oss. =) Jag skrev en önskelista här i bloggen. Jag önskade mig bland annat brödpåsar från bageriet. Jag orkar inte baka. Det är nästan en kamp bara att ta sig ur sängen, byta om och skjutsa L till skolan. Idag har jag i alla fall städat toaletterna. Jag trodde inte jag skulle bli så glad av att orka städa toaletterna. =) Hur som. Jag är trött på brödet från mataffären som smakar likadant alltihopa och är så fulla av luft att jag blir hungrig efter en halvtimme igen. Idag på morgonen hade min älskade mamma varit till bageriet och köpt två brödpåsar i present till mig. =) Hon ville inte att dom skulle stå till på söndag så hon kom hit med dom direkt från bageriet. =) Nu luktar det nybakt i huset. =)
L hade gjort en fossil som hon hade med sig hem från skolan. =) Ska saker som L gör i skolan räknas som saker som kommer in? Dom som hon gör hemma ska dom räknas?
På posten kom det ett par shorts till L från vi som behöver hjälp. 36 kronor i frakt. =) Jag håller på och kollar igenom L:s skor. Helt plötsligt försvann snön och det är för varmt för vinterstövlar. L som gillar stövlar har gått i gummistövlar fram till idag när hon satte på sig vanliga skor. Hon har 2 par vanliga skor. 4 par ballerina. Två i storlek 34 och två i storlek 35. Storlek 34 är det hon har nu. Sen har hon två par foppatofflor. Dom är nog felmärkta, dom är lika stora men den ena är storlek 32 och den andra storlek 34. Hon hade dom i 34 som inneskor i skolan men häromdagen vägrade hon sätta på sig dom. Så jag tog hem dom. Dom ska helst ha inneskor på sig i skolan så jag tänkte om hon kunde ha ballerinaskor. Nästan ingen av hennes klasskompisar har inneskor. Fast det är skolans policy att alla ska ha inneskor. Främst för att om det börjar brinna så kan man bara springa ut utan att sätta på sig dojjor först. Sen för att inte bli smutsig och blöt om fötterna i kapprummet när det är snö eller blött ute.


2 kommentarer:

Jane, universum777.Myshowroom.se sa...

Vilken snäll mamma du har! (Det hade jag också!!) Här i Sthlm är det vår för fullt!

KRAM!!

Bli rik i ditt liv!/Ann sa...

grattis i efterskott och skönt att ha din snälla mamma så nära. Min är långt bort. Läste ifatt lite och ojojoj vad du har varit med om. Tänk att sjukvården är som den är......krya på dig riktigt riktigt mycket, läskigt det där med lungproblem. mvh Ann

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...