Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 24 januari 2016

Uppdrag vecka 4 - badrumsskåp

Inte för att skryta men efter alla rens i varenda vrå i familjen P:s hem så är det rätt bra ordning på dom flesta ställena. I alla fall i alla skåp och lådor. Framme blir det alltid högar efter någon (ingen nämn och ingen glömd). Det gjorde att jag trodde att det inte skulle vara så mycket skillnad mellan före och efter i badrumsskåpen som var veckans uppdrag hos förvaringsdrottningen. Jag hade fel. Listan som försvann ut var lång och mycket bättre ordning blev det också. Jag valde att rensa alla 5 skåpen, vi har även 4 lådor i badrummet där rensade jag bara en. Det tog nästan 2 timmar att gå igenom bara skåpen och en låda.
I skåp nr ett bakom speglarna har vi lite allt möjligt. Tandborstar, tandkräm, varsin munskölj, linsvätskor, glasögon, deo, olja att ta bort smink med och lite till.
Den elektriska tandborsten stod uppe på skåpet svårnådd, den flyttade jag ner. Alla paket med oöppnade linser la jag i en av lådorna (som jag också rensade men inte tog kort på). Den extra barnoljan flyttade jag till ett annat skåp. Så inget som försvann ut.
I skåp nr 2 och 3 (dom sitter ihop och är ett väggskåp) på hylla ett och två har vi tygbindor. Hårsaker. Solcremer, aloe vera, tee trea och massageoljor. Fotvårds och nagelsaker. Diverse andra salvor och cremer.
Där snyggade jag bara till bland tygbindorna. Plockade fint bland dom andra hyllorna. Jag slängde 3 förpackningar med nästan tomma solcremer i återvinningen (jag sprutade ut det som var kvar i soporna först). Slängde två kartonger med halvfulla hårfärger i. Har lagt ut lite cremer som skänkes.
På hylla tre och fyra har vi hårgrejer. Rakgrejer, alla extra linsvätskor och makens extra glasögon. Ännu mer hudvård och smink, mina extra glasögon. Jag samlar på ekologiska lip balm viket kanske syns på bilden.
Här försvann två raktvålar och en rakborste (ligger ute som säljes). Lösögonfransar och lim. Fler cremer som ligger ute som skänkes. En burk med potatismjöl som vi använde som torrschampo (använder inte torrschampo längre). En burk koltabletter som jag köpte för att bleka tänderna med under min no poo era men aldrig använt.
På sista hyllorna i skåp nr 2  och 3 har vi förrådet av tandborstar, tandkräm och munskölj. Toapapper.
Här försvann inget ut. Jag plockade bara iordning och flyttade munsköljen till en annan hylla. Jag tog även en tom glasskartong och la alla extra tandborstar i.
Skåp nr 4 har bara en hylla. Där har vi tvålar, hudcremer, extra bindor, extra bomull och Popcorns extra schampo.
Här gjorde jag fint, gav bort en påse bomull till mamma och la ut två av Popcorns oanvända schampo (som vi köpte innan vi fick Popcorn, vi har specialschampo till henne) som skänkes. Jag ställde även alla munskölj här.
Sista skåpet har också bara en hylla här har vi kartonger till diverse elprylar som vi använder i badrummet. En hårlaser. Permanentspolar. Min hemgjorda badrumsspray och schampot och balsamet som vi använder till Popcorn.
Här försvann två kartonger.

Inga kommentarer: