Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 3 januari 2016

Uppdrag 1 - Prioriteringslista

Förvaringsdrottningen kommer att lägga ut ett uppdrag i veckan hela 2016. Jag som är ett fan av henne hänger såklart på. Uppdraget den här veckan är att skriva en prioriteringslista. Jag som är en listoman har listor för det mesta. Det har jag skrivit om förut. På den här listan ska man skriva upp vad man stör sig på i hemmet. Man skulle även be den man bor ihop med och om man hade stora barn göra samma sak. Här kommer min lista:
* Golvlisterna i L:s rum som fortfarande inte ligger där. Listerna är köpta men dom kommer aldrig på plats.
* Rensa bort leksaker som L är för stor för i hennes rum.
* Rensa upp i lekrummet och skaffa bättre förvaring för spel, maskeradkläder och lego. Idag tre olika, jag vill ha dom i samma.
* Pappershögarna som maken lagt i baren och alla kartonger i lekrummet (samma rum).
* Bastun som är ett förråd för alla saker som ska ut.
* Alla skor i hallen.

L ville att vi skulle ta bort källaren och skaffa övervåning. Lite svårt om vi inte flyttar.

S lista:
* Köket.
* Lilla toaletten.
* Listerna i L:s rum.
* Lekrummet.
* Soffan och alla saker i vardagsrummet.

Makens lista:
* Rensa ut mer saker vi har alldeles för mycket saker.
* Bli bättre på att plocka undan grejer.

Både maken och jag tyckte alltså att vi fortfarande har alldeles för mycket saker fast över 6000 saker blev utrensade förra året.

2 kommentarer:

Förvaringsdrottningen sa...

Så kul att läsa detta! Ni hade listerna som en gemensam punkt om jag har förstått det rätt:) Och visst är det helt otroligt att man alltid tycker att man har för mycket prylar! Ska bli kul att följa hur det går för er! Stort lycka till!

Esbe sa...

Bra! Och tack för nytt bloggtips!