fredag 1 januari 2016

Nyårsafton och förhoppningar

Att jag ska sluta jobba helt och sen att maken ska det också går det dåligt med just nu. Jag ska börja jobba 75 % på stora stadens sjukhus fram till sommaren. När min utbildning är klar ska jag börja jobba 100 %. Maken fortsätter att jobba 100 %. Det här gör vi för att vi äntligen ska kunna betala av alla JAK lån och fiberlånet. Kunna skaffa en liten sidoverksamhet, som kostar rätt mycket i investering men kommer vara våran inkomstkälla eftersom vi planerar att sluta jobba innan pension. Vi får då varken lön eller pension och behöver något att leva av.
* Äntligen gå ner i vikt. Jag tröstäter och stressäter så väger just nu mer än jag gjort förr. Men i år så.....
* Jag ska fortsätta försöka köpa det mesta begagnat.
* Jag ska rensa ut mer grejer. Ja det finns fortfarande massor av saker att rensa ut fast det försvann över 6000 saker förra året.
* Jag ska ha fler skärmfria dagar.
* Minska soporna ännu mer genom att leva mer enligt zero waste.
* Åka till London. Jag har aldrig varit där men längtar dit.
* Dricka mer afternoon te med mamma.
* Pussas mer.
* Kramas mer.
Nyårsafton var lugn med svärmor, svärfar, makens syster och hennes son här. S var också hemma. S gjorde förrätten som var jättegod. Vårrullar med avokadofyllning.
Varmrätten hade svärmor och makens syster med sig. Fläskytterfilé med potatisgratäng.
Efterrätten hade jag fixat. Bonusmat efter jul igen =). Chokladmousse gjord på ischoklad och grädde som var kvar sen jul. Pannacotta gjord på skumtomtar och vispgrädde som var kvar sen jul. Efter maten spelade nästan alla yatzy. Efter det spelade alla barnen finns i sjön.
Klockan 12.00 skålade vi i champanje och smällde varsin party cracker. Jag hade tänkt göra egna. Dom här fick jag av mamma i julklapp. Hon hade köpt dom i London.
Vi tittade även på alla raketer som alla andra sköt upp utanför fönstret. Popcorn gillade inte raketer.
 Från oss alla till er alla ett riktigt Gott Nytt År. Kom loyen är den vi skickade upp förra året.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...