Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 31 januari 2016

Uppdrag vecka 5 - handväska

Uppdraget den här veckan hos förvaringsdrottningen var handväskan. Jag har flera handväskor som jag byter med mindre jämna  mellanrum. När jag känner för det och kommer på det. Handväskan jag har (hade jag böt den eftersom den ändå var urplockad) nu har jag haft sen i somras då jag fick den av S som köpte den på en indisk marknad i USA.
Innan rensningen i min handväska låg det följande i den: Bindor. Minidator. Halstabletter. Tuggummi. Några gamla kvitton. Två knappar som lossat från handväskan. Dextropur tabletter om L får blodsockerfall. Näsdukar. Pappersfodral från ett presentkort på Ikea. Tvålask med mediciner (Alvedon och magmedicin). Första hjälpen låda. Våtservetter. En?? grej. Två pennor. Min maskot Ior. Plånbok. Ihopvikbar påse. Inte med på bild. Nyckelknippa. Mobil. Handspritflaska.
Kvittona, pappersfodralet till presentkortet, ?? grejen, över hälften av våtservetterna och en karta med utgångna tabletter slängde jag. Knapparna sydde jag fast i den gamla handväskan. Jag hittade en plånbok i loppislådorna som jag la bindor, våtservetter och näsdukar i. På efterbilden är handspriten med.

Inga kommentarer: