Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 27 oktober 2015

Den som väntar på något gott.

Sen vi böt fönster i vardagsrummet förra sommaren har det inte suttit någon fönsterbräda där. Det nya fönstret gjorde att den gamla brädan inte kunde sitta där + att det inte gick att sätta dit några fästen till en ny bräda.
Maken gjorde en egen bräda av lister. Den blev mycket snyggare än en färdigköpt + att den blev mycket billigare.
För ett tag sen skrev jag på veckans sparade pengar att jag inte köpte ett skoställ på Jysk för rean var slut och dom säkert hade rea snart igen. Vilket stämde. Skostället kostade 269 kronor, var på rea för 200 kronor. Jag hade en rabattkupong på 100 kronor + ett presentkort på 130 kronor = gratis skoställ + en förpackning tvättlappar också gratis. Tvättlapparna är vårt nya hushållspapper.

Inga kommentarer: