Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 5 oktober 2015

Veckans ut

Området att rensa den här veckan var pärmar. Alla ekonomipapper som till exempel räkningar och lån (dom som går är på autogiro eller e-faktura så papper som kommer in har minskat) sitter på pärmar enligt ämnesområde på kontoret i källaren. Jag sätter in papper ungefär var 3:3 månad och brukar då rensa igenom pappren med. Det som sitter i pärmarna rensar jag igenom en gång/år och slänger det som inte är aktuellt längre. Så jag hade inga pärmar att rensa igenom. Maken hade det däremot. Gamla skolpärmar, gamla jobbpärmar och en massa andra pärmar. 17 stycken närmare bestämt. En stor papp-påse med papper gick till återvinningen + en nästan halv kasse till eldning.

15 av makens pärmar försvann ut efter hans rensning. Om varje pärm innehöll 30 papper (dom innehöll mer) = 450 papper efter maken ut. Pärmarna ska skänkas och behållas så inget ut av pärmarna än.

3 glasflaskor lagda i återvinningen.

3 burkar som det var torkad lera i lagt i återvinningen. Leran fick jag tyvärr slänga.

60 tuschpennor och en burk gett bort (dom var helt nya, upptäckte att vi hade ett överskott av tuschpennor).

1 mjukisdjur sålt.

Summa: 517 saker.

Köpstoppet har gått bra. 15 dagars handlingen på Ica är gjord. Ljung, silverek och prydnadskål är köpt till entrén istället för pelargonerna och kruksolrosen. Det är inga saker så en gråzon om jag får köpa det eller inte. Två skottlådor och en groddburk är också köpta. Det var en tjej som sålde begagnat för 100 kronor. Skottlådorna var helt nya. Nya går på bra mycket mer. En gråzon där med. Mat får jag köpa och groddsakerna (om jag använder dom) gör att vi får "grönsaker" billigt.

Inga kommentarer: