Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 12 juni 2015

Seriös gratisshopping och begagnatfynd

Igår tog S, L och jag röda faran till det stora köpcentret på andra sidan stora staden. L längtade efter Ikeas köttbullstallrik. Så vi slog på stort och åt utelunch. Ungefär 140 kronor för lunch för tre. + att S och jag lyxade till det med varsin chokladmousse till efterrätt. L ville inte ha någon.
Det var meningen att vi bara skulle äta lunch och inte handla något men på sekunda avdelningen stod det två tomater, en rosmarin och en timjan som behövde lite extra omvårdnad. Alla mina kryddor dog i vintras så det passade ju bra. 10 kronor/styck för kryddorna och 25 kronor/styck för tomaterna. Andra stoppet var djuraffären. Vi behövde sandpapper till Sky och lite annat (inga nya djur dock). Jag hade bonus på 56 kronor så köpet blev 56 kronor billigare. Dock inte gratis.
L fick lite kläder på HM. Allt betalat med presentkort som L fick när hon fyllde. Kjolen, tightsen och shortsen var ta tre betala bara för två. Nu är det bara 18 kronor kvar på L:s presentkort.
Sista stoppet var Coop där vi handlade en hel del gratissaker. Jag löste in nästan alla poäng (alla som gick) för nu ska jag sluta handla på Coop (igen). Det är andra spiken i kistan nu för det företaget. Poängen löste jag in mot glass, 2 paket juice, kaffe och fetaost. Jag hade kuponger på pizza, pålägg, tvål och gifflar.
Ett annat företag som fått en spik i kistan är Citygross där maken tycker att vi ska sluta handla. Vi köpte ost där den 19 maj, den har legat kallt och vi köpte flera samma gång och dom är det inget fel på. Den ena osten är möglig. Jättemöglig. Jag skrev till Citygross för 2 veckor sedan men inte ett pip. Dålig bild. Förpackningen är obruten. Osten går ut den 28 juli 2015.
Idag tog jag, L, S och Popcorn (som var med mamma och pappa igår) röda faran till andra sidan stora staden till en kompis. Hon fick krukväxter, en pizzakupong och hårprylar av oss.
Vi fick som vanlig med oss massor massor av kläder hem. =)
En del till mig, en del till S och en del till L. Allt blandat på bilderna. Hon har tre hundar som Popcorn lekte jättemycket med. Det var jättekul att se. =)
Maken har också varit ute och åkt. Inte med röda faran dock. Dagen efter jag skrev om sängborden var det en som sålde exakt ett sånt sängbord vi ville ha för 100 kronor så maken var där och köpte det när jag jobbade i onsdags.
Igår var han och köpte 8 fönster och en dörr till en inglasad altan för 1000 kronor. Vi har alltid velat ha en inglasad altan men inte haft råd att köpa en ny. Samma dag som vi fick tillbaka på skatten dyker det upp en jättebillig begagnad inglasad altan (glasen till en). För bra för att vara sant. Tyckte till och med maken som inte är lika pigg som jag på att tänka förutseende.
 På posten kom det EN barnbiljett till Kolmården. 3 presentkort på HM på 500 kronor var och 150 kronor på McDonalds. Jag böt in mina 2000 kronor från postkodlotteriets superpresentkort. Pengarna som skulle ha gått till Kolmården. Kolmården biljetterna var dock slut på presentkorttorgets hemsida. I alla fall där man kunde byta in superpresentkorten. På sidan där man köper presentkort och betalar med pengar fanns dom. Dålig stil!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Varför åker ni inte tillbaka med osten på Citygross visar dom den, om de nu inte svarar på mail.
Ha en fortsatt skön sommar!

// Camilla