Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 8 juni 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Veckans utmaning att rensa var bilen. Vi har inget onödigt i bilen så den behövdes inte rensas. Inget av plast i bilen heller. Lite annat ut dock. S och jag var inspirationskväll om förvaring på IKEA. Föreläsare var förvaringsdrottningen själv. Vi fick Ramlösa, kaffe, te och kycklingwrap och varsin goodiebag. Jag lärde mig inte så mycket nytt men det fick mina tankeceller att gå igång. S slänger sin tvätt på golvet på sitt rum och jag tjatar att hon ska gå dom 5 metrarna till tvättstugan med tvätten. Förvaringsdrottningen sa att man skulle ha en tvättkorg där man böt om. Vilket maken och jag har i sovrummet. Så S ska såklart också ha en. S som tjatat om att få en i flera år blev överlycklig. Intimhygien förvaras på en hylla i badrummet och hotar med att ramla ut så fort man tar något. I en låda i badrummet förvaras hårsaker huller om buller så man inte hittar något. Korgar inhandlades på IKEA och sakerna fick byta plats. Nu kommer jag äntligen fram till renset. Jag passade då på att rensa igenom alla hårgrejer.
10 ++ hårgrejer slängda.
10 ++ hårgrejer gett bort.
8 flaskor och burkar som var nästan tomma, hällt ut i soporna och lagt i återvinningen. Inte vidare ekonomiskt, det var såna produkter som ingen använder (brun utan sol som var 10 år minst t ex).
4 läkemedel som gått ut/vi inte använder lämnade till apotekets deponi.
1 jacka som L vuxit ur gett bort.
1 konjacsponge som jag inte använt på säkert ett år lagt i komposten.
1 stor kruka som jag hade ute och inte ville ha kvar gett bort.
Summa: 35 saker.
Köpstoppet har gått sådär. Jag var ju "tvungen" att köpa en tvättkorg till S rum och korgar till badrummet på IKEA. 15 dagars handlingen på ICA är också gjord. + en extra helt gratishandling på Coop.

Inga kommentarer: