Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 9 juni 2015

Skolavslutning och ny säng

Maken var och hämtade en säng för ett tag sedan. Våran gamla säng som har över 20 år på nacken började bli sliten och maken har limmat den ett par gånger. Paret som gav bort sängen var väldigt stroppiga och nästan otrevliga mot maken. När han kom hem märkte vi att det fattades massor av delar till sängen. Eftersom vi inte ville ha något med dom att göra igen och inte visste om dom ens hade delarna (vi misstänkte att dom gav bort sängen för att slippa köra den till tippen) så har maken pusslat ihop den gamla och den nya sängen. Vi har sovit på madrasserna direkt på golvet några dagar.
Men nu är den klar. =) Blev mycket bättre än vad vi hade hoppats på. Nu är det bara det att våra nattduksbord (som säkert är över 15 år) också ser ut som om dom behöver bytas. Dom är dock hela så det blir troligtvis inte av. Om jag inte ramlar över att par gratis där med. ;)
L:s skolavslutning är avklarad. I år var första året som vi slapp ha med tårta. Vi har alltid lyckats bli placerade i avslutningsgruppen. Jag gjorde dock en tårta i alla fall som vi åt hemma med mamma och pappa. Jag har också sommarlov. I alla fall från skolan. Jag är godkänd i senaste kursen. Jippie. Bara hälften kvar nu. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Måla dem så blir de som nya! ��