Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 20 juni 2015

Glad Midsommar

Midsommar firades som vanligt i den P:ska familjen, på resande fot och på en park.
Denna gång Kolmården. Första gången midsommar firades på Kolmården men tredje året vi var där. Istället för M (som ville vara hemma och vara Popcorn vakt) var makens syster och hennes son med. Vi hade lånat pappas kort till den lokala tidningen och fick inträdet 50 kronor billigare/person. L:s biljett var helt gratis via superpresentkort.
Vi hade med pizza och den obligatoriska jordgubbspajen till matsäck. Makens syster hade tagit med en liten midsommarstång som vi ställde på bordet när vi åt och S och L hade blommor i håret. Tyvärr regnade det hela dagen men det var mysigt ändå och inte så mycket folk. Mer än på Parken zoo men mindre än vad det varit dom andra gångerna vi varit där. Om det berodde på regnet eller att det var midsommar förtäljer inte historien. Resan dit gick "bra". Bilen visade att oljetrycket var lågt så vi fick stanna på en mack och köpa olja och maken körde precis som förra året fel (samma fel som förra året).
Vi åkte linbanan. S har en systemkamera som tar knivskarpa bilder så djurbilderna ser ut som om vi var i Afrika typ. Fast vi satt långt uppe i en vagn.
Delfinshowen är ett måste. Life heter föreställningen och det är tredje gången vi såg den.
Det jag gillar med delfinshowen är att den (förutom att den innehåller delfiner som är ett av mina favoritdjur) är som en föreläsning om hur människan förstör jorden. I år såg vi även sälshowen och den gick ut på samma sak, där låtsasfastnade en säl i skräp och en annan säl slängde en flaska som låg i vattnet i en panttunna. Jag åkte hem med insikten om att vi måste bli ännu mer miljövänliga än vad vi redan är.
På kvällen åt vi den vanliga midsommarmaten med Jansson, sill, köttbullar, prinsar och färsk potatis.
Från oss alla till er all en riktigt god och glad midsommar.

Inga kommentarer: