Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 29 juni 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Den här veckan var det en semestervecka i rensandet. Man skulle dock tänka på vad man handlade och börja handla mer Fairtrade och ekologiskt. Efter besökte på Kolmården har vi redan börjat göra det mer än vad vi gjorde förut. L:s skrivbord är sålt. Sky stod på det efter att L fick paddan i julklapp. Före det satt L aldrig vid skrivbordet heller, hon sitter alltid i köket när hon ritar eller pysslar eller pluggar. Hon hade en del ritpapper, pysselsaker och pennor i skrivbordet som behövde en ny plats dock. Jag rensade ur en av dom större kökslådorna så grejerna som var där fick plats i ena lådan i byrån i sovrummet. Vilket gjorde att jag fick rensa byrålådan också. Ett "nytt" sängbord är köpt till mig också vilket gjorde att det var min tur att rensa sängbord. S har rensat igenom hela sitt rum. Det mesta är lagt till garageloppiset som vi ska ha så inte så mycket ut än.
1 dataskrivbord 1 lådhurts och 1 skrivbordsstol sålt
3 broschyrer lagda i återvinningen.
M:s, S och L:s alla mjölktänder som jag sparat slängt.
3 tändsticksaskar som tänderna låg i lagda i återvinningen.
4 broschyrer och andra papper från mitt sängbord lagda i återvinningen.
1 glas slängt.
1 nyckelringshållare som var trasig slängt.
2 av S trasiga kläder gett till Röda korsets deponi.
Summa: 77 saker (om det var 20 tänder/barn).
Eftersom inget område skulle rensas var det inget i plast som skulle ut.
Köpstoppet har gått "bra". Vi har varit på kyrkans loppis och fyndat och fikat två gånger (mat ingår, även utemat). Popcorn fick en ny leksak, L två toppar, S en träningstopp, L två böcker (den ena ska hon få i julklapp). L fick en massa örhängen (ska hon också få i julklapp), ett kulspel (L behöver träna upp koncentration och finmotorik) och L fick ett mobilskal. Vi köpte ett pussel som hela familjen sitter tillsammans och pusslar istället för att se på TV. En bok till om hundar. Ett sängbord (Malm som vi ville ha). En dvdfilm till L. S köpte två nyckelringar och en dvdfilm. Vi har även varit till Medeltidsmarknaden, där köpte vi bara bröd, karamellstrut och glass. Maken och L har varit på gratiskonsert, där köpte dom en plansch för 50 kronor (maken har inte köpstopp).

Inga kommentarer: