Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 9 november 2014

Fars dag

Lördags kvällens aktiviteter ska vi tala tyst om. Jag säger bara att jag älskar dig M. Tack så jättemycket för hjälpen. Vi skulle inte ha klarat det utan dig.
Gårdagens reklampaus gjorde att jag plockade fram mina tärningar och spådomsboken. L såg vad jag höll på med och ville också ha tärningar. Jag hittade ett par nya tärningar till henne i lekskåpet. Ska man göra allvar av det får ingen annan än man själv röra tärningarna. S har också ett par. Så nu spår L sig själv och alla andra. =) Eftersom man måste räkna ihop ögonen på tärningarna ( 3 stycken) så blir det smygmatte.
Maken kom hem och vände så han hann få presenter men ingen tårta.
Alla papporna fick varsin whiskyflaska med personlig etikett på. Av M fick maken en rapsolja med citronsmak och S hade skickat presentkort på Dressman.
Tårta blev det tillsammans med mamma, pappa och svärföräldrarna. Fylld med vaniljkräm och dajmfluff. Så god.
När jag skjutsade maken till tåget var jag på ett säljes och tjänade 100 kronor. =) Playmaisen är såld. Jag fick den i en reklampaus för massor av år sen. L som inte är pysseltypen tyckte den var kul i början sen har påsen bara stått orörd. Playmais är annars en väldigt bra pysselgrej. Det är byggbitar av majs som går att klippa isär och bygga med. Man klistrar ihop dom med vatten. När man inte vill leka längre lägger man dom i komposten. Jag fick mina av Ekoleko. När jag tog kort på dom för försäljningen ramlade några bitar på golvet. Skutt är på köksgolvet hela dagarna, han fick tag på en bit och åt upp. Så dom går att äta med men det är inte att rekommendera.

Inga kommentarer: