Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 21 november 2014

Mamma P och L:s önskelista (och makens)

Det enda L önskar sig i julklapp i år är att S ska komma hem. Hon brukar önska sig allt hon ser på reklamen i tv och lite till. Så att hon inte önskar sig några saker är ovanligt. Eller hon önskade sig Skylanders gubbar vilket jag vann 12 stycken på Tradera så det behövs inga fler. Så presentkort vore bra.
På Hööks.
På HM.
Biobiljetter går alltid åt.

Mamma P önskar sig:
En väggklocka som man kan klistra upp på väggen. Finns på Clas Olsson. Det funkade inte att borra igenom väggen och använda ett urverk från en gammal klocka som vi provade med. Urverket är för tjockt för att klistra upp. Synd för vi hade självhäftande siffror över.
En mörkbrun tvålkopp i trä. Behöver inte se ut som den på bilden.
Presentkort på HM.
Presentkort på Ikea.
Ved.
Pengar.
Är andra saker som mamma P vill ha av tomten.

Pappa P önskar sig en propeller till båten.
Mer ved går alltid åt.
Presentkort på Clas Ohlson.
Presentkort på Bauhaus.
En grej som jag inte vet vad den heter som omvandlar en vanlig tv till en smarttv så pappa P kan se filmer på tv:n istället för på datorn.

Inga kommentarer: