söndag 6 februari 2011

Trassel, spännande och skrivit mail

Jag tror på det övernaturliga och jag tror på alternativbehandlingar. När min lillebror dog gick min mamma, pappa och jag på en massa seanser för att få kontakt med min bror. På gruppseanserna fick vi aldrig det men jag var på några privata sittningar, med min mamma och pappa. Mediet sa saker om min bror som dom inte hade kunnat veta eller ta reda på i förväg. På en av seanserna sa även mediet att jag och maken skulle få tre barn. Att vi hade förlorat ett barn men att vi snart skulle få en son, sen en dotter och sen skulle det gå en tid och så skulle vi få ett tredje barn. Vi hade precis fått missfall i 16:e veckan då. Först kom M, sen kom S och sen 10 år senare kom L. Mediet sa även att M skulle bryta ett ben. Han bröt armen när han var 13 år.
Jag läser nu en distanskurs i Reiki. En alternativbehandling. Igår kväll skulle jag bli initierad över telefonen. Jag har aldrig träffat läraren som även är ett känt medium. När hon tonade in sig på mina chackran sa hon att det skulle hända saker på mitt jobb (stämmer) och att hon kände att jag hade stress över en relation. Jag sa att M var i Norge och att jag kände mig stressad över det. Men hon sa att det inte var det utan någon som stod närmare mig. Maken kanske? Vi har ett upp och ner förhållande känns det som ibland så det känns såklart stressande. Det som känns skrämmande och spännande i detta sammanhang är att jag är färdigutbildad om 2 veckor och då kan börja ge Reiki och ta betalt för det. Något som jag inte tänkt. Jag tänkte bara använda det på min familj. Sen kan man ge Reiki till djur och blommor också.

I fredags kväll när jag jobbade gick S och L på premiären av Trassel tillsammans med en kompis till S. Tur med kompisar som har småsyskon så man kan gå på barnfilmer. Vi har massor med gratis biobiljetter så dom använde tre av dom. Trassel är i 3d så man fick betala 30 kronor extra/person för det. L tyckte filmen var bra men hon var lite besviken. Hon hade hört S och andra prata om 3d filmer där det kommer saker flygande mot en så man duckar eller försöker fånga det som flyger. Men det var inget sånt i den här filmen.Vi har plockat fram allt hjärtpynt och pyntat till Alla hjärtans dag. Sen har vi plockat fram fönsterkritorna och målat på nästan alla fönster.L målade dom på vardagsrumsfönstret.Jag gjorde ett försök att skotta i jord. Det blev några skott, mycket längre och kraftigare än vad dom brukar bli. Jag tycker det är bra med bytarsidor. För att få reklam till min Freecyclegrupp och för att få lite fler att gå med i Facebooks bytarsida så skrev jag ett mail till den lokala tidningen. Begagnade saker är bra för miljön och på modet igen. Senast idag stod det i Na om Erikshjälpen som startat en butik. Det som jag saknar i det sammanhanget är att det finns bytessidor där man byter grejer eller tjänster med varandra. Till exempel finns en bytarsida via facebook: Bortskänkes/Bytes/Ges/Mottages/ Eller så finns det en rätt nystartad Freecyclegrupp i X: Det fanns även en Bytesring i x för flera år sedan. Vad hände med den? Dom här sidorna är bra för dom gynnar miljön + att även om man har dåligt med pengar kan man fixa grejer ändå. Det kanske kan vara värt att skriva om. Jag har både bytt, fått och gett bort en hel del saker via Facebook.
Jag skrev även ett mail till journalisten som gjorde en artikel om mig och om att jag vill ha avfallskvarn. Kommunens kvarnar mal så långsamt men jag trodde dom skulle mala snabbare när tidningen la sig i det hela. Tidningen skulle se hur lång tid det tog från förslag till beslut. För ett tag sedan. Jag tror det var i somras så skrev du en artikel om mig där det står att jag vill ha en avfallskvarn. Jag har inte hört något mer i frågan om detta och undrar om du har det? Nu går ju alla bussarna i x på biogas så frågan borde vara mer aktuell än någonsin. Var får kommunen tag på biogasen till bussarna? Vad händer om den tar slut? Kan den ta slut? Eller om leverantören (om det finns en sådan) konkursar eller vägrar leverera? Om rören är så dåliga som kommunen påstår varför byts dom då inte? Kan rören gå sönder så vi får bakterier i vattnet som Östersund fick? Dessutom läcker det ut en massa metangas från komposterna som står i alla villaträdgårdar.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Köpt en kompost och ansökt om hemkompostering hos kommunen. Som är steg ett i att kunna ansöka om sophämtning var 4:e vecka istället för ...