måndag 14 februari 2011

Mer koll och trevlig alla hjärtans dag

Jag har pratat med min kontaktperson på Medborgarskolan så noll koll monstret har stuckit. Tänk om monstret är fortfarande kvar. Tänk om ingen säger något så jag ska stå där framme och mala i 1,5 timme. Jag har en massa frågor jag tänkte ställa och hade tänkt mig lite diskussioner utifrån dom. Fortsättning följer. Just nu ångrar jag nästan att jag ställde upp samtidigt som det ska bli jättekul och spännande. Jag har gjort en citronpaj som jag ska ha med ikväll. Recept finns här.Sen har jag gjort en mandeltårta som familjen P ska avnjuta när alla kommit hem från jobb och skola och innan jag drar iväg till min kurs. L och jag har redan provsmakat och den var som vanligt supergod. Recept finns här.Jag har fört över 200 kronor till M och skickat ett kort via datorn. I alla hjärtans dag present. L har fått sin present redan. 101 dalmatiner och 102 dalmatiner på dvd. Jag beställde som i fredags och dom kom med posten idag. Snabb jobbat. Nu kan vi slänga videofilmen med 102 dalmatiner som vi haft sen M och S var små. Den hackar mer än den spelar och är L:s favoritfilm. Maken ska få öl och jordnötter.
S ska få en klocka med en testbild på. Den är jättefin och jag skulle nästan vilja ha en själv också. Om inte företaget som jag köpte klockan av hade strulat så förbannat så hade jag köpt en till.

Hurra! Jag kan skotta igen. Solrosskotten växer så det knakar. Hade jag vetat det hade jag gjort mer än en laddning. Men dom senaste har bara blivit en möglig illaluktande massa. På posten kom ett kort och en slant från mamma. Älskar dig mamsen. Sen kom det 60 kronor i produktcheckar för att jag skickade in och reklamerade L:s trasiga pez åsna. Från oss alla till er alla ha en riktigt underbar alla hjärtans dag.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...