lördag 5 februari 2011

Jag har hittat en rööök, äntligen.

Jag köper nästan aldrig lördagsgodis till L utan försöker göra eget. Sist när vi var på Ica och handlade ville hon ha lite godis till idag. Så hon valde en påse Malaco Shrek men en åsnepez i. L gillar pez och har flera gubbar. Idag när vi öppnade påsen såg vi att åsnan inte hade någon näsa. Den såg jätteful och konstig ut. L blev först rädd och sen ledssen. Jag blev mest arg och skrev ett brev till Malaco.
Hej.
Jag köpte en påse Malaco Shrek till min dotter i lördagsgodis. Hon gillar inte Shrek så jag valde en påse med åsnan som Pez. När hon fick påsen idag var åsnan sönder, den hade ingen näsa. Min dotter blev först jätterädd eftersom han inte hade någon näsa och sen ledssen. Jag bifogar en bild så får ni se själva. Tråkigt om det händer fler barn.
Ha det gott
Dagen har mest ägnats i köket. Jag har bakat frallor. Recept finns här.Gjort ny apelsinsaft. Recept finns här.Sen har jag gjort nytt smör. Recept finns här.Ikväll ska L och jag se melodifestivalen och mysa. Myset är redan gjort. Vita kokostoppar och trillingnötter. S ska på kalas. M är i Norge och maken är och lämnar dator och mys till M i Norge. Jag köpte en godiebag till M som maken fick ta med. Oboy,cola, djungelvrål, chips, räkost, falu rågrut, kexchoklad och tryfflar.Häromdagen fick Myrorna ett besök. Jag är fortfarande ute efter en hel del saker. En burk med trevåningar, en lampa till kontoret, en matta till kontoret, deckare till M och en stor plåtburk att göra om till rök bland annat. Det enda jag hittade den här gången var inte en stor plåtburk utan en saftmaja. Att jag inte tänkt på det! Mycket bättre än en plåtburk! Den har redan hål i botten där den varma röken kommer in.Och det bästa av allt, den har redan som ett galler i botten där man kan lägga det man vill röka. Så nu ska jag investera i rökspån sen ska jag börja röka fisk (när maken fångar någon) kött (när vi har köpt frys och köttlåda) och hemgjord korv. L fick en doktorsväska från Myrorna. Så nu leker vi doktor hej vilt.På posten kom det två förpackningar silly bands från Bamba. För att jag gillar dom på Facebook och rekomenderade dom till mina vänner på Facebook. Nu gillar jag dom ännu mera! Och L gillar dom också. Sen kom det ett block med post it lappar. Varför kommer jag inte ihåg. Apropå Facebook så har vi gjort ett byte via bytarsidan igen. Men det vi fick måste vi skruva ihop och sätta upp innan vi kan visa bytet. Så fortsättning följer.

Här är vad jag skulle ha familje P i trolldeg till. Inte så jättebra. Degen tog slut så S har alldeles för kort hår och ser nästan ut som om hon är flintis uppepå. L liknar en förvuxen dvärg och maken ser ut som Hitler. Bokstäverna och färgen hade jag hemma. Jag hade inget A till Ä och K men ett upp och ner vänt V fick bli A och ett I med två kommatecken fick bli K. Sen har jag även hunnit med att sälja några fler av L:s urvuxna kläder, en massa tröjor denna gång. via en annons i den lokala tidningen.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...