Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 18 februari 2011

Makens kalas, förberett pappas present och önskelista

Makens syster med familj kom inte, inga kusiner heller så det blev mindre gäster mot vad det brukar vara. Så hela kladdkakan blev över. Vi bjöd på wok. Vi wokade frysta wokgrönsaker, kokade nudlar. Till det serverade vi kycklingbitar, räkor, currysås och sötsur sås. Allt i egna skålar så man fick blanda som man ville. Det blev massor över så nu kan vi äta nudelwok i flera dagar. Chokladtårta blev det också över men inte så mycket.
Mamma har blivit pensionär. Hon har varit en riktig hamster och sparat på allt. Men nu har hon börja rensa. Om det är för att hon har tid över eller om hon har blivit inspirerad av mig det förtäljer inte historien. Hon får inte slänga det hon rensar ut utan att det ska passera mig först. Så igår kan man säga att vi gjorde ett byte. Jag fick hennes första utrensade saker.
Hon fick potatis och lök. Jag råkade i ett svagt ögonblick nämna att jag ska stå på loppis det tycker mamma är bra. Och mammas kompis med. För då kan dom ge saker till mig som jag kan sälja. Jag och min stora trut.
Imorgon fyller min pappa år så jag har förberett en av hans presenter idag. Jag har gjort tårtbotten. Gjord i min bollform.Jag har gjort dekormassa.Och jag har gjort bilfluff. Svårt att gissa vad han ska få? I skolan har L pratat om stannfåglar och gjort en fågelmatare. Fin va! Nästa som fyller efter pappa är L, sen 14 dagar efter L fyller jag. Så här kommer min önskeslista: Stefans lilla gröna
MatberedareCrock pot.SyskrinTrevåningsburk
Blender. Pengar.Duschvärmeväxlare.Chokladfontän.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dags för Dig att tävla! Högsta vinst är en CrockPot ;-)

http://sparkibaken.se/tavling-vinn-en-crock-pot/#Kommentarer

Lycka till!
Airam