Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 18 december 2007

Talpedagogen och ortoptisten

Var hos talpedagogen med L. Dom gjorde det vanliga förutom att det var lite nya ord idag. Vi fick med oss vissa av korten hem så vi kunde öva. Vad konstigt att vi inte har fått det förut? Funderar på om det beror på att både vi och dagis har stött på? Talpedagogen tog också upp att L bara går 12 timmar i veckan på dagis. Hon tyckte att L skulle gå 15 timmar i veckan. Men eftersom L går 6 timmar i veckan på kyrkis också så tycker inte jag att det ska vara nödvändigt. Ibland verkar det som om folk hakar upp sig på det här med dagis. Dels att L har varit hemma så länge och dels att hon bara går 15 timmar (12 timmar) i veckan. Efter talpedagogen åkte vi hem och lagade pannkakor och grejade lite sen åkte vi tillbaka till sjukhuset igen. Vi skulle till samma hus som vi var i på förmiddagen fast nu skulle vi åka en våning till med hissen. L skulle till ortoptisten. när jag var med L på fyra års kontrollen så hade hon tröttnat när syn undersökningen var och ville inte alls "se". Vi fick därför en remiss till ögonkliniken. Maken var där med L för ett tag sedan, men hon tröttnade efter ett tag där med och ville inte "se". Så idag var det kompletterande undersökningar. Idag gick det bra och hon tröttnade inte alls utan "såg" allt hon skulle. Resultatet var att hon inte skelar alls och att hon ser så bra som en fyra åring ska göra.
Bakade frallor som jag ska ge min morfar i hans frukostkorg i julklapp. Sen ska jag ge en påse till svärfar också. Dom har som jag har skrivit förut bara köpe bröd så han föräter sig nästan när han kommer hit. Gjorde dubbel sats så det blev några till oss också.

Inga kommentarer: