Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 6 december 2007

Pepparkaksbak

L var på kyrkis idag och bakade pepparkakor. Hon sa att det hade varit roligt och gick bra, men det var svårt så fröken fick hjälpa henne. Jag jobbade kvällen och maken var på julbuffe på kvällen så svärmor och svärfar fick hämta L efter kyrkis. Dom var hemma hos oss tills maken kom hem. Svärmor hade med sig gryta till kvällsmat. M tyckte det var jättegott och undrade varför jag aldrig gjorde så god mat hm. L hade sagt att jag gillar inte gryta men hon hade ätit massor med.
S går på teaterkurs på kultur skolan varje måndag kväll. Hon började i höstas och har snart gått en termin. Kulturskolan firar jubileum i år och har därför flera föreställningar imorgon, fredag och lördag. S klass är den första klassen som ska få vara med på en riktig teaterscen redan första terminen. Idag har det varit repetioner hela dagen. Dom hade fått ha myggor på sig för det skulle höra vad dom sa. Ibland hade dom glömt att stänga av dom så allt dom sa "utanför" scenen hade också hörts. Sen när dom hade rast hade dom gått till Burger king för att köpa mat. Dom hann inte byta om från sina scen kläder utan fick gå som dom var. Eftersom dom ska föreställa föräldralösa barn så var dom både trasiga och smutsiga. Kan se det framför mig!

Inga kommentarer: