Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 25 december 2007

Bortbjudna

Vi var bjudna på lunch till mamma och pappa. Mamma hade gjort kycklingfileer inlindade i bacon med potatiskroketter. Till efterrätt var det äppelkaka med vaniljsås. Det smakade jättegott. Till kvällsmat åt vi rester från julbordet så jag behövde varken laga mat till lunch eller kvällsmat - skönt. Nog för att jag (oftast) tycker om att laga mat men inte varje dag. När vi gick hem från mamma och pappa snubblade L och slog upp båda knäna så det blev att ta fram stora plåsterrullen när vi kom hem.
Lovade en bild på hjärtat S gjorde till pappa i julklapp, jag kunde inte visa den innan jul men här kommer den.
Här är kaffekoppsljusen jag gjort till mamma i julklapp. jag har gjort flera och två står på köksbordet. Den bruna färgen och doften fick jag genom att blanda snabbkaffe pulver i den smälta ljusmassan.
Här är spelbordet omvandlat till air-hockey. Vi har haft familjeturnering idag också.
Skrev häromdagen att jag ville ha ett struvjärn igen. Mamma hade ett liggande i en kökslåda så jag fick hennes. Men jag fick lova innan att inte sälja det också på loppis!

Inga kommentarer: