Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 11 februari 2015

Veckans sparade pengar

1 Fick 1000 kronor i superpresentkort för jag tecknade mig för 2 Postkodlotter. Jag vann tillbaka dom 320 kronorna som lotterna kostade så en ren vinst på 1000 kronor.

2 Fick två falukorvar som förpackningen hade gått sönder på helt gratis.
3 Gjorde chokladbollar till fika när min farbror kom och ville träffa Popcorn.

4 Handlar tiodagars handlingen på Ica. Lite dyrare än normalt men då köpte vi lite extrapriser också + lite saker till makens kalas. 894,51 kronor kostade det.
5 Köpte lite extrapriser på Citygross också. Pizzaset, ost
och läsk. Extrapriserna på Ica var Lätta, grekiskt lantbröd, chips och Barilla.
6 Lite gratisvaror inhandlades på Citygross. Lingongrova och soppa.
7 På posten kom en gratis Therma care värmekudde.
8 Jag blev utvald avv buzza Zeta antipasti via Buzzador och fick en hög med saker bland annat oliver, brödpinnar, kex och soltorkade tomater.
9 Jag har fått en gratis tatuering.

10 Maken har tappat upp vinet vi gjorde. Blev 15 flaskor. Den andra satsen vi gör brukar ge över 20 flaskor och kostar ungefär lika mycket/sats så vi kommer inte att göra det vinet igen.
11 Hittade en resväska när vi var på återvinngen som fick följa med hem. Maken som var med tyckte det var perfekt storlek för ennattsövernattningar. Som han sa om det är något fel på den ska den ju inte ligga här utan slängas på tippen. Den behövde lagas lite. 3 skruvar behövdes skruvas åt annars var den nästan som ny.

12 Fått 4 påsar med gratis c-vitamin (man skulle bara få två men det blev något fel så jag fick två försändelser). Erbjudandet finns inte kvar tyvärr.

13 Gjort en reklampaus och tjänat 250 kronor.

Vad har du gjort för att spara pengar den här veckan? =)

1 kommentar:

Anonym sa...

1. Gick på bio med presentcheck jag fått av jobbet för utvecklingsarbete. Tog med bubbelvatten hemifrån (Soda stream och pressad citron), och nötter jag köpt till julgodis som inte blev gjort.
//Ingela