Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 2 februari 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Förra veckan rensade jag igenom medicinlådorna. Vi har två stycken. En med salvor och en med tabletter. En del ut blev det där. Badrumsskåpen skulle också rensas men det gjorde jag precis innan S åkte tillbaka då hon fick med sig en hel del till USA. I badrummet är L:s badankor av plast men dom gillar hon och jag har inte hjärta att ta bort dom. Tandborstarna är också av plast än sålänge. I medicinlådorna är inget av plast. Det skulle vara några burkar som medicinerna är i. Vad saker är förpackade i från tillverkaren går dock inte att påverka. I alla fall inte om man måste ha den medicinen och den bara finns förpackad i en plastburk. Den här veckan är det tvättstugan som ska rensas igenom. L:s rum är också rensat. Storrensat. Steg ett.
3 askar med tabletter som hade gått ut.
2 tuber med salvor som hade gått ut.
1 tub med salva som var helt tom som maken glömt att slänga lagd i metallåtervinningen.
1 pappersrecept som maken fått på salvor som gick ut för 4 år sen eldat upp.
3 trosor som L aldrig gillat gett bort.
2 krukväxter bytt bort.
12 glöggmuggar gett bort.
Över 40 leksaker från L:s rum gett bort.
Sålt 3 elementfläkar. Dom funkade inte hos oss för vi har för kalla element.
Summa: 65 saker.
Köpstoppet har gått bra den här veckan också. Det enda som är köpt är maten på den vanliga 10 dagars handlingen.Mat till Popcorn är också köpt.

Inga kommentarer: