Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 16 februari 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Enligt boken Rensa ut och lev lättare har det varit en semestervecka den här veckan så inget område skulle rensas. Jag har avvikit från det och rensat lite i alla fall. L fyller ju år snart och då ska hennes rum vara färdigrensat. L ville inte ha kvar några av sina Barbie dockor heller så alla dom är ute som säljes. Får se om dom går bättre än Pet shopsen. Jag har sänkt priset till 200 kronor för 49 gubbar med tillbehör.
2 gamla skridskohjälmar sen jag var liten gett till ena hjälpgruppen.
2 par av mina strumpor som hade mer hål än strumpa slängd.
2 par av L:s strumpor som hade mer hål än strumpa slängd.
Makens badtofflor slängda. Dom var trasiga redan innan Popcorn fick tag på dom.
5 av L:s gamla matteböcker lagda i återvinningen.
4 trasiga Barbie kläder slängda.
Summa: 16 saker
Eftersom inget område skulle rensas så ingen plastsak som ska ersättas med en annan icke plastsak.
Köpstoppet har gått bra den här veckan också. Det som är inhandlat är lite djursaker. Sandpapper och frön till Sky. Spån till Skutt. Lite godis, en reflexväst och en ny leksak till Popcorn. Godiset var dock gratis. Två krukor till köket blev det också.

Inga kommentarer: