Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 28 februari 2015

Ännu fler gratisdagar

Maken köpte för stora krukor och fel sort av M:s present på Ikea sist så idag styrde L och jag bilen mot det stora köpcentret på andra sidan stora staden för lite uppgraderad gratisshopping. Första stoppet var Ikea. Efter att vi valde mindre krukor och en annan variant av M:s present fick vi 220 kronor tillbaka i kontanter.
Andra stoppet var Jysk. Det fanns 50 kronor kvar på presentkortet + att jag hade en rabattkupong på 100 kronor så där fick vi betala 74 kronor för 2 kuddar och en rutig duk till. den andra var för liten för vårat köksbord så jag ska sy ihop två dukar. Vi åkte även till BR där L fick välja en present för hon snart fyller år. Hon valde lerorna på bilden. Lagerhaus där jag hade ett presentkort och fick en plåtburk och en tvålkopp också helt gratis. Det är något med mig och plåtburkar.
Vi fikade sen på Espresso house. Också helt gratis med presentkort. Jag har nu också laddat ner deras app och registrerat mitt kontantkort så jag har två gratis kaffe där i framtiden med. + rabatt på kommande köp.
Vi gick in på Coop en sväng och handlade lite gratissaker. Hundmaten och dentastix genom att jag gick med i Pedigree valpklubb. Juice och nyponsoppa från popupkuponger på Arla. Yoghurtkvarg genom Smartson. Yummiefrutti genom Klipster.
På hemvägen stannade vi på MacDonalds där L fick ett gratis meal som present genom Ronald MacDonald klubben.
 På posten kom det en korvtermos från Lithells för jag skickat in kvitton på att jag köpt deras korv. Våran korvtermos som är äldre än vad jag är har börjat läcka tyvärr.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte att du kan få studentrabatt på espresso house också. Kan dock inte kombineras med rabatten du får när du betalar med mobilen.

Anonym sa...

Hur registrerar man sig för pop-up kuponger från Arla ?