Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 9 februari 2015

Veckans rens ut och köpstopp

Förra veckan skulle tvättstuga och städskåp rensas. Den här veckan är den första semesterveckan så inget alls ska rensas. L:s rum kommer jag fortsätta rensa ändå. Vi har gått igenom alla mjukisdjur, pet shops och bilar. Hon ville inte ha kvar några petshops och dom är ute till försäljning. Det var en som ville ha dom på Blocket om jag skickade dom. Vilket jag kan om jag får betalt för frakten och i förskott. Dom väger nästan 2 kilo så frakten gick på en hel del så efter jag skrev den har jag inte hört något mer. Maken har rensat ovanpå sitt nattduksbord (Popcorn snodde alla smålappar och annat som var där och tuggade på det) så där försvann det ut massor med saker. I tvättstugan är mina 4 strumptorkshängare av plast. Jag tänker dock inte byta ut dom. Dammsugaren och sopsetet är av plast men dom kommer jag inte heller byta ut.
1 gammal vinhink slängd.
1 kartong som det varit vinsats i lagd i återvinningen.
1 gammal syltburk i hårdplast som jag förvarat klädnypor i lagd i återvinningen. Jag har nu klädnyporna i ena tvättmedelsburken. Den som jag förvarade tvättnötter i.
1 burk med Vanish white gett bort. Jag tvättar aldrig ren vittvätt.
1 påse med pulveriserat kol gett bort. Det bidde ingen öltillverkning.
1 burk med teststickor till poolen lagd i återvinningen. Stickorna är slängda. Vi har ingen pool längre.
3 mjukisdjur gett bort.
23 bilar gett bort.
3 bildelar slängt.
1 bok gett bort via Bookmoch.
20 saker minst eldat och lagt i pappersåtervinningen efter makens nattduksbordsrens.
Summa: 46 saker
Köpstoppet har gått bra den här veckan också. Det enda som är köpt är maten på tiodagarshandlingen på Ica. Lite extrapriser från Willys och Citygross. Ett häfte frimärken.

Inga kommentarer: