Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 27 juli 2013

Vatten, byn är full av vatten

I alla fall familjen P:s trädgård. L fick en burk med 500 vattenballonger för 29 kronor när hon och jag var på Öob för ett tag sen. Väldigt hållbara ballonger som man kunde fylla hur mycket vatten som helst i nästan. Ska nog åka dit igen och köpa fler burkar nästa gång jag är inne i stora staden. L har tjatat om att ha vattenkrig länge och imorse krigsmålade S henne. När maken var ute och la dom sista plattorna vid jordgubbsodlingen och under vattentunnorna så slängde L vattenballonger på honom. =)
Maken tog då vattenslangen och sprutade på L. När både maken och L var genom blöta så var det dags för lunch.
Lunchen bestod av ärtsoppa gjord i tryck-kokaren och frukostvåfflor. Maten man lagar i den tar ungefär halva tiden mot normalt. Jag köpte min begagnad för 50 kronor.
Efter fikat fick L duscha i vattenspridaren. Inte det mest miljövänliga och vattensparande kanske men hon hade kul. M och maken kom också och var med.


Inga kommentarer: