Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 26 juli 2013

Ibland har man tur

I maj hittade jag en cd-kassett-radiospelare på återvinningen som jag tog med hem. Läs mer här. Den fungerade och vi har lyssnat på den många gånger. Den står i köket. Häromdagen när jag skulle använda den la ljudet bara av. Maken som är den tekniskt kunnige av oss sa att det var någonting jag kommer inte ihåg vad och att det inte gick att laga.
Fredagar är loppis och fikadag. Idag tillsammans med mamma och L. Jag hittade en ny fullt fungerande spelare för 25 kronor. =) Ibland har man tur. L hittade en bok också så hela besöket gick på 30 kronor. Mamma betalade fikat. Tack och puss mamma.
Igår kväll när jag var ute på min vanliga vattnings-plocka mat till Skutt runda höll jag på att gå rakt på en igelkott. Igelkottar är fridlysta och det finns inte många kvar. På Naturskyddsföreningen kan man anmäla om man sett en igelkott vilket jag gjorde. Dom vill se hur pass ovanliga igelkottar är genom räkningen. Det var L som tog bilden.
Till kvällsmat igår blev det makens favorit - paj. Snålmat enligt Amy Dacyczyn som har skrivit min "bibel" The complete tightwad gazette. Fyllningen igår var ost och skinka men det går att variera i det oändliga.
På posten kom det lösögonfransar (nästan gratis jag fick 60 % rabatt som lön för mitt inlägg) från Mybeauty.
 Dom kom som rekommenderat brev så L och jag åkte och hämtade det. När vi ändå var ute och körde var vi även på ett byte. Jag fick en stor blå kruka. Hon ville ha garn och tyg och det fick hon.1 kommentar:

Anonym sa...

Skulle du vilja byta ett par av dina Simple Living-böcker till ett par av mina?
Jag har läst "The joy of less-a minimalist living guide" av Francine Jay och "Savvy Chic- the art of more for less" av Anna Johnson.
Frakten lär dock kosta en del. :)