Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 11 juli 2013

Klädbyten och loppisbesök

Suss undrade hur jag doserar tacokryddan. Jag tar lite itaget och smakar av. Den är stark så behövs mycket mindre än av den köpta.
Imorgon vill M bjuda S och L och mig till Kolmården så våran rutin att gå till kyrkans loppis för lite shopping och fika blir inte imorgon. Förra veckan fick vi också byta dag då mamma inte kunde på fredagen. Igår ville mamma gå men då hade jag migrän ända tills jag kapitulerade och tog en Ipren. Jag får inte äta värktabletter för min läkare för min mage men jag var tvungen igår. Det kändes som om huvudet skulle sprängas. Idag är S och picknickar med en kompis inne i stora staden. Häromdagen picknickade hon med en annan kompis på baksidan av vårat hus. =) M och mamma spelar golf men L och jag åkte till loppis.
Det blev lite handlat idag också. Dyraste besöket hittills. Men det beror på skjortorna jag hittade till maken och M. Dom kostade 25 kronor/styck = 100 kronor. En kjol till mig, två dvdfilmer (en till L och en till mig, min favoritfilm dumpa honom), en ny sänglampa till L (den hon har ger inte så bra ljus så är inte så bra att läsa med), en tuggummiautomat till L (den andra gick sönder för ett bra tag sen), en pysselbok och en mjukiskanin till L. För 122 kronor. + makens skjortor + fikat. Sen hittade L en bil i gratislådan.
Igår kväll kom min bytarkompis hit med lite byten. Hon har fått sin del av bytena nu var det dags för mig få min del. 2 paket kaffe, en platta ägg och 2 läsk.
Vi har kommit på ett jättebra knep. Vi byter kläder med varandra. Igår fick hon 3 toppar till av mig. Hon fick några sist hon var hemma hos oss också. Igår fick jag 2 klänningar, en topp och ett linne av henne. Båda två skulle nu storrensa sina garderober så vi fick "nya" garderober utan att köpa några kläder. Supersmart.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänkte bara tipsa om den här sidan http://www.ecoliving.se/ dom säljer ekologiska produkter där.
/Sara