Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 5 december 2011

Mamma fyller år

Idag fyllde min älskade mamma år. Hurra för henne. Populär dag att fylla år på. 3 av mina Facebook vänner fyller också år idag. Hurra för dom också. Presenter till mamsen var mikrotofflor, grytlappar i form av golfspelare och ett kort på hela familjen P. Av S fick mamsen en sedel med Elvis Presley på.
M hade köpt och kokat musslor. Han köpte två nät när han jobbade i fiskdisken i lördags, efter han kom hem kokade han dom. Ena nätet åt vi och andra nätet la han i vatten efter kokningen eftersom det stod på nätet att man kunde förvara dom så. Men idag när M och jag provsmakade så smakade dom inget vidare. =( Så mamma fick inga musslor. Men M tänkte på dig mamma. Mamma fick en present till av familjen P. En tårta med Elvis på. Märks det att mamsen gillar Elvis?Efter mat och tårta hos mamma och pappa åkte maken och jag in till stora staden för ett byte som inte krävde något byte. Vi fick en hjärtlampa. Den ska sitta på L:s rum. Vi har haft vårat duschdraperi i över 15 år. Det har blivit mer och mer slitet. När hålen har gått sönder har jag klippt av det så det har blivit mindre och mindre. Nu på slutet var det inte ens över halva duschen. Nu har jag köpt ett nytt duschdraperi. =) För stort för duschen så när hålen går sönder och jag klipper av det så gör det inget. =)På förmiddagen var M och jag till Coop för en extrahandling. =( Jag vet, suck, men frukten var helt slut och mjölken med. =( Som tur var sålde dom vissa frukter för halva priset. Inte dom ekologiska bananerna men clementiner, sharonfrukt och avockado. Jag och S har lyckats få varsitt kaffepaket i Coops kaffemaskin på Facebook så jag hämtade ut två paket helt gratis ekologiskt kaffe. =)

Inga kommentarer: