Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 6 december 2011

Vattkoppsparty

Hörde på den lokala radion att i USA måste alla barn som börjar förskolan vara vaccinerade mot vattkoppor. Ett vaccin som var dyrt så alla inte hade råd att ta det. Föräldrar till barn med vattkoppor brukade ordna vattkoppsparty. Nu fanns det även vattkoppskakor att beställa via nätet. Kruxet med dom kakorna var bara att dom kunde innehålla fler virus och bakterier än bara vattkoppor. L har inte haft vattkoppor än så är det någon som känner ett barn som har det säg till så kan vi ordna party. =)
Pappsens andra julklapp är fixad. Han gillar teknik så han ska få en teknisk sak. Men jag tvivlar på att det är han som gör sysslan som saken gör så han kanske inte blir glad för den ändå. Hemligt vad det är. =) Men maken och S ville också ha en så jag ska nog köpa en till oss också. Nu är det bara mamsens andra klapp och kusinens klapp kvar att fixa. Mamsens får maken köpa för den ska inhandlas på Clas Ohlsson och där gillar maken att handla men inte jag. Kusinens klapp ska maken också köpa för han ska få ett biokort och det köper man inne i stora stadens centrum där maken jobbar ibland.
Bytt lite saker har jag gjort. Jag hade en gravör som jag köpte för över 10 år sedan. Jag skulle gravera fina glas var det tänkt. Men jag har aldrig använt den. Maken har använt den någon gång ibland när han har stöldskyddat vissa saker. Men nu är den bortbytt mottvå kartonger tvättmedel. Jag ville ha två burkar sill och en flaska julmust men hon hade tvättmedel som dom inte tålde. Så hon undrade om jag ville ha det istället. Vilket jag ville. =) Sen hade jag en flaska hemgjord glögg och ficken ny plastgran. Våran är som jag skrivit förut 22 år gammal så den barrar en del. S tyckte att den nya granen var skitful och tycker att vi ska ha kvar våran gamla. L gillar den nya. En tur till bybiblioteket har vi också hunnit med. En reserverad bok hade kommit till mig. Fester med rester. Sen hittade L 3 böcker. =)

1 kommentar: