Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 29 december 2011

Ledig dag spenderad på vift

Juldagen förflöt också i lugnets tecken. Vi blev bjudna på mat hos mamma och pappa. Mellandagsrean började på juldagen men jag tycker juldagen ska vara en dag att ta det lugnt på så det blev ingen rea för oss. Vi behöver ingenting så det blir ingen rea för oss någon av dagarna för den delen. Varför ska jag gå och handla bara för att det är billigt när jag inte behöver något? Mamma och pappa fick julgodis istället för blomma som tack för att vi fick komma. Efter maten/fikat invigde vi lite julklappar.L körde sitt tåg som hon fick av M och S. Byggde människokroppen som hon fick av mamma och pappa. Sminkade dockhuvudet som hon fick av svärmor och svärfar bland annat.
S gjorde sockervadd till sig och L. Hon fick en sockervaddsmaskin av mamma och pappa. Hon hade en leksakssockervaddsmaskin när hon var liten. Den gick sönder för ett par år sedan och i år kom S på att hon ville ha en ny.På annandagen blev vi bjudna på mat hos makens mamma och pappa. Efter en snabbfika var jag tvungen att springa iväg till jobbet. Dom är inga godisråttor men gillar mitt hembakade bröd. Så dom fick hembakt knäckebröd istället för blomma. Jag har jobbar måndag - onsdag denna vecka. På något konstigt vis har nästan allt julgodis, alla efterrätter och all julmat blivit uppäten. När jag gick till jobbet ena dagen fanns en hel stor burk med skumtomtar kvar. När jag kom hem på kvällen fanns en tomte kvar. Samma sak med allt annat godis. Ingen vill erkänna att dom har ätit så det verkar som om vi har fått godisråttor i huset. =) Lussebullarna fanns kvar. Jag torkade den ena påsen i ugnen.Efter torkningen malde jag ner dom till ströbröd. Jag gömde undan den vita och den vanliga ischokladen. Jag ska experimentera med dom på nyår. =) Jag hittade två koder som gav 50 kronors rabatt på cdon var. Frakten går på 29 kronor. Så jag beställde en pysselbok för 19 kronor med ena koden och en med den andra = två pysselböcker helt gratis. Vill någon ha koderna säg till så skriver jag dom. Pysselböckerna var små så hade jag betalt dom hade jag nog blivit besviken. Idag var det dags för månadshandlingen på Ica. Jag hade en kupong på helt gratis tamponger. Innan handlingen lämnade vi kompost i form av djuravskräde. All återvinning sen jul och den senaste veckan. Sen åkte vi till mitt jobb och hämtade min julklapp. Dom hade glömt mig i år igen. =( Men någon (inte jag) hade sagt till så dom beställde en till mig också. Som alltså kom idag. Ett superpresentkort på 450 kronor. =) Efter ett stopp på macken för mer bensin och handlingen på Ica åkte vi till apoteket. S har fått tillbaka sina exsem på händerna så en massa salvor och annat skulle handlas till det. Då hade helt plötsligt halva min lediga dag gått och vi åkte äntligen hem. När jag jobbade igår hyrde S och L Bilar 2 gratis via datorn. Jag hade en gratiskod på en film via reklam i bloggen. =) Det verkar som om maken gillar sin julklapp. Han putsar på den och han har ställd den på hedersplats i köket. I tisdags när systemet öppnade åkte han iväg och köpte två dunkar öl till den. Priset på ölen till maskinen kostar hälften/liter mot vanlig öl så en besparing alltså. Jag fick ju maskinen gratis mot byte. =) Sen att man troligtvis dricker mer är en annan femma. Jag dricker inte öl alls. Sålt L:s gamla bebispulka för 50 kronor har jag också hunnit sålt idag. Bättre sent än aldrig. Här finns receptet på saffransskorporna.

1 kommentar:

zwampe sa...

fullt upp verkar du ha=))
Gott nytt år!

Är du med i ADsettings? man kan tjäna pengar via sin blogg där.men det kanske du redan vet om inte så står det om det på min blogg kika in och läs om du är intresserad=)

Kram!