Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 3 mars 2008

Äppelte, asklut och soppa

L har gått från att vara banan älskare till äppel älskare. Vilket gör att det blir mycket skal och skrottar. Jag har lagt allt på ett tork galler som maken gjort av en träram och myggnät för flera år sedan. Det ligger nu på tork i pannrummet för att bli te. Väldigt gott te som kan rekommenderas Börjar få slut på asklut så jag har gjort en ny sats. Tycket att den här blev mycket svartare än den förra, men jag kanske bara inbillar mig.
Hämtade mina böcker som jag beställt på bokrean. Det var en som L ska få i födelsedags present, en som hon ska få i julklapp, en som pappa ska få i julklapp och tre till mig. Annas örtagård, Homestyling och Att göra egen naturkosmetik. Tänkte få lite inspiration på salvor med mera som kan ges bort i present och julklapp.
L och maken åkte till Hemglass butiken som finns i staden. Innan dom åkte sa maken till L att dom skulle åka till glassbilens hus. När dom kom in där fick L klotstora ögon som tindrade och glittrade hela tiden. Man kunde även köpa lösglassar så maken köpte en macka glass till L och då tindrade hennes ögon ännu mer! Nu är glassarna köpta till glassgubben på L:s barnkalas. Sen var dom en tur till ÖB med och skulle köpa set till att göra egna godishalsband istället för godispåsar till fiskdammen. Dom hade inga set så det blev påsar fulla med färdiga godishalsband, armband, klockor, klubbor med mera. Allt gjort av bara socker, socker och socker. Tur att fiskdammen är i slutet av kalaset för det kommer bli riktiga socker kickar.

2 kommentarer:

Växla ner sa...

känner igen den där galghumorn, men det är ju ett sätt att klara av det sorgliga och stressen

hemmamamman sa...

Det är väl det som kallas SJUK humor!