Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 18 mars 2008

Sömnbrist, hosta

L var lite småsnorig igår. Inatt blev hon jättesnorig och hostade, hostade, hostade. Varken maken, jag eller L fick så värst mycket sömn. Känns som om jag har gått på lågvarv hela dagen. Börjar dessutom få ont i halsen. Försöker komma ihåg att ta Echinagard med jämna mellanrum, men är bra på att glömma det. Vill inte bli sjuk igen. Jag har varken råd eller lust till det. Lusten ligger mest i att chefen hade frågat en av sjuksköterskorna på "mitt" område om hon trodde att jag tyckte att det var för jobbigt att jobba på schema. Eftersom jag var sjuk i två omgångar. Hon svarade att hon inte trodde det. Hade jag fått välja hade jag hellre varit på jobbet än liggandes hemma i först kräksjuka och sen influensa. Om jag nu blir sjuk igen så tror han väl det ännu mer!
Maken klippte äppleträdet häromdagen och jag tog in grenarna istället för påskris. L och jag har klätt riset och pyntat påsk idag. Enda felet med att använda äppelkvistar istället för ris är att det inte blir så "risigt". Det är en gren där och en gren där men inte så mycket smågrenar att hänga grejerna på. Fast resultatet blev bra om jag får säga det själv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vädra,drick varm mjölk med vitlök i-skickar lite hostmedusin, över webben-krya på dig!Klart man ser sjuk ut-du är ju det!!