Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 2 mars 2008

Långskott och långkok

Svär över mig själv en stor del av dagen. Anledningen är lammskinnen. Har hon glömt det? Har jag blivit blåst? Banken vägrade ju lämna ut hennes namn på grund av sekretessen. Antingen talar hon sanning eller så är hon väldigt uträknande. När jag ringer hennes mobil säger en telefonsvarare "hej du har kommit till T". Vilket var det namnet som hon uppgav i mailet. Men mobilen är ett kontantkort så där tar det stopp. Mail adressen var inte hennes utan en kompis som skulle flytta så hon kunde inte använda den igen. Men kompisen har väl samma mail adress fast hon flyttar så jag har mailat henne och sagt att du får säga till T att om vi inte får skinnen inom 1 vecka så går vi vidare. Vilket var över 1 vecka sedan. Har i alla fall fått reda på vilken stad hon bor i, när jag söker på Eniro bor det flera stycken som heter T i den staden. Ett väldigt långskott är att om det stämmer som hon skrev i mailet så har hon två barn, en två-åring och en sju månader. När folk får barn i våran stad så visas dom upp i den lokala tidningen under hej baby. Kanske har hennes lokala tidning det också och kanske har hon varit med där. Har startat en prov prenumeration på Sala allehanda idag. Sätter jag inte det här skottet tänker jag gå vidare till polisen.
Killarna kom hem från Stöten. Det hade varit så skönt att dom ska åka upp i påsk igen. Till lunch blev det taco rester och till kvällsmat blev det långkok, som inte är ett riktigt långkok. Kalops, fast gjord på fläskkarre vilket gör att den bara ska koka 30 minuter. 16 portioner gjorde jag så det blev 3 middagar till frysen.

Har fått pengarna från 3 av auktionerna på Tradera som jag har packat och postat. Nu väntar jag bara på två till. Jag kan meddela att det inte fungerade att ta en halv dl mjölkpulver till yoghurten. Det blev en blandning mellan mjölk och yoghurt fast den fick stå 2 timmar längre än normalt. L åt jättemycket ändå så den blev godkänd i smak.

3 kommentarer:

Växla ner sa...

du kan oxå testa på deras sjukhus under födda och söka på nyfödda från ungefär 7 mån tillbaks. här hos mig har vårt sjukhus (förlossningsavdelning) bilder på alla nyfödda som de lägger ut på nätet, tror de sparar dessa minst ett år.
och så anmäler du henne till blocket. klart att du blivit blåst, så lång tid tar det inte annars

hemmamamman sa...

Tack för tipset tänkte inte på det. En kompis till mig som bor i Helsingborg har det på sitt sjukhus. Vi har det inte i våran stad och inte i hennes heller tyvärr.

Växla ner sa...

annars tar du och sätter in henne i lokaltidningen där och ger henne dagens ris, någon kanske känner igen henne