Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 14 mars 2008

Matlåda

Hade med mig en matlåda till jobbet. Vann den i en tävling som köpstopps Anki hade. Den är fylld med rester från gårdagen. Tagiattelle, wokgrönsaker och currykyckling.

Eftersom lammskinnen som jag betalat för aldrig kommer att komma. Det är bara att inse att vi blev lurade. Hoppas nu bara att hon för över pengarna när hon kommer på att vi annars kommer att polisanmäla henne. Hon har till påsk på sig. Hur som helst så svarade jag på två andra mail som jag fick samtidigt. Kändes lite skämmigt eftersom dom svarade i slutet av januari. Köpte ett av lammskinnen i söndags, det var som nytt och hade bara legat som prydnad. Sen var maken och hämtade ett igår. Men det var jättesmutsigt. Jag tvättade det i maskinen och det skulle jag nog inte ha gjort för nu ser det ut som hej kom och hjälp mig. Maken försöker att få fason på det med läder balsam. Men vi behövde bara betala 100 kronor för det så det är ingen större förlust om det inte går. Annars får det väl ligga på golvet i S rum för där är det mörkt eftersom det knappt finns något dagsljus.

1 kommentar:

Ann-Christin sa...

Kul att du har fått användning för matlådan! Jag är väldigt nöjd med min, den får mig att komma ihåg att äta/ta med grönsaker.